ΡΗΤΙΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Εφαρμογή ρητινικών δαπέδων όλων των ειδών και σε χώρους με ειδικές απαιτήσεις.

Τα ρητινικά δάπεδα, είναι δάπεδα πολλαπλών επιστρώσεων με βάση τις συνθετικές ρητίνες στα οποία, ανάλογα με τις απαιτήσεις χρήσης και το υπόστρωμα, χρησιμοποιούνται διαφόρων ειδών ρητίνες όπως εποξειδικές, πολυουρεθανικές, βινυλεστερικές, ακρυλικές κ.α.

Τα ρητινικά δάπεδα εφαρμόζονται σε χώρους με ειδικές απαιτήσεις όπως βιομηχανικοί χώροι παραγωγής και αποθήκευσης, χώροι στάθμευσης ,ξενοδοχεία, καταστήματα, καθώς επίσης και σε οικιακούς χώρους υποστηρίζοντας αρχιτεκτονικές επιλογές που συμβαδίζουν με σύγχρονες τάσεις.

Τα ρητινικά δάπεδα ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής διακρίνονται σε αυτοεπιπεδούμενα, επαλειφόμενα, πολλαπλών στρώσεων, σπατουλαριστά, πατητές τσιμεντοκονίες κλπ.

Χαρακτηριστικά ρητινικών δαπέδων:

Διαδικασία εφαρμογής:

Η διαδικασία εφαρμογής των ρητινικών δαπέδων έχει ως εξής:

 • Έλεγχος και προετοιμασία υποστρώματος

  Γίνεται λεπτομερής έλεγχος του υποστρώματος ελέγχοντας για υγρασία, λίπη και έλαια, έλεγχος ρωγμών και έλεγχος επιπεδότητας.

 • Αστάρωμα υποστρώματος

  Μετα τους εκτενείς ελέγχους στο υπόστρωμα, γίνεται επιλογή του κατάλληλου ασταριού.

 • Εξυγίανση ρωγμών - στρώση εξομάλυνσης

  Γίνεται αξιολόγηση του είδους των ρωγμών και επισκευάζονται ανάλογα. Εξομάλυνση της επιφάνειας με εποξειδικό κονίαμα.

 • Τελική επίστρωση (αρμοί διαστολής- βερνίκια προστασίας)

  Ανάλογα με το είδος του ρητινικού δαπέδου και την χρήση του, εφαρμόζουμε τους κατάλληλους τύπους βερνικιών. Στο τελικό επίχρισμα έχουμε ποικιλία χρωμάτων και διάφορα είδη όπως ανόργανο, ακρυλικό, σιλικονούχο και άλλα πολλά.

ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΡΗΤΙΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΜΠΙΝΤΟΣ – ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στα ρητινικά δάπεδα, ελέγχουμε προσεκτικά τον κάθε χώρο και ανάλογα με τις απαιτήσεις του δαπέδου, επιλέγουμε το κατάλληλο ρητινικό δάπεδο που θα χρησιμοποιηθεί. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στα ρητινικά δάπεδα, σε ολόκληρη την Αθήνα, την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, την επαρχία, τα νησιά και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ενδεικτικά Έργα