Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εξωτερική θερμομόνωση

Με την εξωτερική θερμομόνωση, εξοικονομήστε ενέργεια και αυξήστε την αξία του ακινήτου σας λόγω της αναβαθμισμένης ενεργειακής κλάσης.

Γιατί είναι απαραίτητη η εξωτερική θερμομόνωση

Η εξωτερική θερμομόνωση δεν πρόκειται απλώς για μια επιλογή η για μια πολυτέλεια, αλλά για μια ουσιαστική ανάγκη της εποχής.
Η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος θερμομόνωσης αποτελεί την καλύτερη λύση για ένα κτίριο αφού βοηθά στην προστασία από το κρύο και την υγρασία τον χειμώνα και τη ζέστη το καλοκαίρι, βοηθώντας με αυτό το τρόπο στην δημιουργία ενός εξαιρετικού ενεργειακού προφίλ και μιάς ποιοτικής καθημερινότητας.
Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις πιστοποιημένες εφαρμογές υλικών, σας προσφέρουμε τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Πλεονεκτήματα και οφέλη με την εξωτερική θερμομόνωση:

  • Εξοικονόμηση ενέργειας
  • Στεγανότητα προσόψεων
  • Αισθητική ανανέωση του κτιρίου
  • Άνετη διαμονή στο χώρο με μια ευχάριστη αίσθηση θερμικής άνεσης
  • Προσθήκη επιπλέον αξίας στο ακίνητο
  • Απόσβεση χρημάτων σε μικρό χρονικό διάστημα

Διαδικασία εφαρμογής στην εξωτερική θερμομόνωση

Η διαδικασία εφαρμογής στην εξωτερική θερμομόνωση έχει ως εξής:

1. Έλεγχος και προετοιμασία υποστρώματος

Εξετάζουμε με προσοχή την κατάσταση του υποστρώματος και διενεργούμε λεπτομερείς ελέγχους σε όλα τα σημεία.

2. Τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών

Γίνεται επικόλληση και αλφάδιασμα των θερμομονωτικών πλακών, σε σχήμα κτισίματος, στήριξη των πλακών με ειδικά αγκύρια και τρίψιμο της επιφάνειας των θερμομονωτικών πλακών.

3. Τοποθέτηση ειδικών τεμαχίων

Για να προστατέψουμε όλες τις γωνίες τοποθετούμε πλαστικά γωνιόκρανα με κόλλα.

4. Βασικό & τελικό επίχρισμα

Γίνεται η βασική στρώση και η τοποθέτηση υαλοπλέγματος ενίσχυσης με όλες τις στρώσεις που το καλύπτουν πλήρως. Στο τελικό επίχρισμα έχουμε ποικιλία χρωμάτων και διάφορα είδη όπως ανόργανο, ακρυλικό, σιλικονούχο και άλλα πολλά.

Ενδεικτικά έργα

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Μερικά από τα έργα μας στην εξωτερική θερμομόνωση.

Ανεβάστε την αξία του ακινήτου σας

ΜΠΙΝΤΟΣ – ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Η υπηρεσία της θερμομόνωσης είναι μια επένδυση που θα αποδώσει πλήρως και θα αυξήσει την αξία του ακινήτου σας, λόγω της αναβαθμισμένης ενεργειακής κλάσης. Τα υλικά είναι πλήρως ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην εξωτερική θερμομόνωση, σε ολόκληρη την Αθήνα, την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, την επαρχία, τα νησιά και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.